La decisió dels populars d’investigar a la institució de València el cas Taula evidència que l’ens que gestiona César Sánchez està sumit en “el obscurantisme” al esquivar investigar els anys del cas Brugal

“El Partit Popular manipula el plenari al aturar una comissió d’investigació sobre els últims 10 anys de la seua gestió quan en altres institucions les recolza, com és el cas de la Diputació de València. Ací tenim un fiscal demanant 16 anys de presó per José Joaquín Ripoll i no passa res. Sentim vergonya aliena”, ha manifestat el portaveu de Compromís, Gerard Fullana.

Compromís considera que el Partit Popular no tan sols ha decidit viure atrinxerat a una de les últimes grans institucions valencianes que gestiona, també ha optat per no saber fins on va arribar l’ona de corrupció que va començar amb la detenció fa anys de l’expresident de la Diputació i del partit, José Joaquín Ripoll.

“Mentre a Alacant, César Sánchez viu com si la Diputació fóra una institució sense cap ombra de dubte, a València sentim a la portaveu provincial del PP votar a favor d’una investigació ‘perquè els corruptes paguen’ i saber així fins on va arribar el cas Taula dins de la institució. És incomprensible. César Sánchez viu en un món irreal on s’ha construït la fantasia del seu govern provincial, ha lamentat Fullana.