Compromís a la Diputació d’Alacant considera que César Sánchez vol aïllar a Alacant pel seu interès partidista quan hauria d’estar al costat de la Generalitat per una planificació conjunta dels esdeveniments i la política turística

Compromís valora positivament l’anunci del Consell sobre la iniciativa del Consell per a reestructurar les competències turístiques de les diputacions i la Generalitat Valenciana. El pas que donarà la Generalitat al llarg de 2016 entra dins de l’estratègia de la coalició per a reestructurar la despesa i augmentar l’eficàcia de l’administració pública. “Ho veiem com un pas endavant molt positiu per a la coordinació estratègica i econòmica de les institucions, l’anunci del govern valencià és una bona notícia per als ciutadans i alhora una pèssima notícia per als quals volen mantenir les diputacions com a masos de privilegis i partidisme”, ha considerat el portaveu de Compromís, Gerard Fullana.
“Sabem que César Sánchez ha estat en l’epicentre orgànic del malbaratament econòmic i moral del Partit Popular, però encara així no sorprèn que s’opose a mesures de coordiación i optimització econòmica de les institucions”, ha reflexionat Fullana.

“César Sánchez vol aïllar a Alacant pel seu interès partidista, no podem seguir-li en la seua deriva contra el govern democràtic de la Generalitat o el que puga configurar-se a Madrid. Més que amenaçar amb denunciar a un govern que han triat tots els valencians el que ha de fer el president de la Diputació és aclarir com ha sigut el seu paper com a número 3 del PP valencià durant tots aquests anys de corrupció estructural del seu partit. La responsabilitat per activa o per passiva del que ha sigut fins ara vicesecretari general del PP és ineludible”, ha rematat Fullana.