Unanimitat pel retorn de la Dama d’Elx

Alacant, 1 de febrer de 2017

El plenari de la Diputació d’Alacant ha aprovat per unanimitat la moció de Compromís per donar suport a la petició que fa Elx perquè la Dama d’Elx torne a la ciutat.

Totes les forces polítiques han mostrat el seu suport, així és que la Diputació d’Alacant també s’afegeix a instar al Govern central a què la Dama d’Elx estiga en el municipi en una subseu del Museu Arqueològic Nacional (MAN) en Elx.

Ens sentim satisfets amb la unanimitat de la proposta, que es reivindique amb una sola veu. La Dama és una de les senyes més destacables de la identitat d’Elx i seria un element positiu i dinamitzador per a totes les ciutats del nostre entorn ha assenyalat el diputat provincial de Compromís, José Manuel Penalva.

El senador de Compromís Carles Mulet ja va preguntar a través del Senat pel retorn de la Dama, moment en què el Govern central es va negar per raons que al nostre parèixer no estan fonamentades. També el diputat Ignasi Candela va presentar una PNL en el Congrés que es debatrà a la Comissió de Cultura aquest més.

Arxivat en: Activitat Parlamentaria, Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *