Compromís proposa que únicament puguen viatjar tres diputats com a representants de la Diputació.

Tras el polèmic viatge promocional de les Fogueres d’Alacant fet a Gotemburg i al qual no va assistir Compromís, la coalició presenta una moció al plenari en la qual proposa que siguen dos diputats de l’equip de govern i un de la oposició els que acudisquen als desplaçaments promocionals de l’ens

El grup de Compromís a la Diputació d’Alacant ha presentat al proper plenari de la institució provincial una moció que tracta de posar fi als desplaçaments de nombrosos diputats durant actes promocionals a l’exterior d’Alacant. La iniciativa contempla com a màxim tres diputats per viatge: dos de l’equip de govern que estiguen estretament vinculats a l’àrea a promocionar i un membre de l’oposició, que haurà de ser d’un partit rotatori, per garantir la informació i transparència.

La institució pagarà les despeses meritades pel viatge del president o presidenta de la Diputació (o diputat delegat si escau) i dels altres dos diputats. També les dels tècnics, personal laboral o funcionariat, sempre que l’activitat desenvolupada en la institució tinga relació directa amb l’objecte de l’esdeveniment; a més de les persones que es considere imprescindible la seua presència per motius professionals.

La coalició creu que la institució no es pot permetre la imatge que es va donar després del viatge a Gotemburg, que va rebre diverses crítiques de la població i els mitjans de comunicació per l’excessiva presència de polítics, situació que conferia al viatge una imatge més turística que de treball. Compromís va declinar la invitació de Presidència per estes raons.

Arxivat en: Activitat Parlamentaria, Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *