La coalició requereix al responsable de carreteres a l’ens si recolza la decisió del president César Sánchez de desviar dos milions d’euros per una obra a Calp, municipi on també és alcalde, que hauria de estar sufragada per l’Estat.

 Compromís sol·licita al diputat de Infraestructures i Carreteres, Juan Molina Beneito, que emeta un informe sobre la necessitat de destinar dos milions d’euros dels pressupostos provincials per sufragar unes obres de la carretera N-332 al seu pas per Calp, poble on és alcalde el president de la Diputació César Sánchez. La coalició vol saber si el Departament que vela per la xarxa de carreteres provincials està d’acord amb esta inversió.

“Volem saber a més quines necessitats té la mateixa carretera al pas per la resta de pobles d’altres comarques i comprovar si la necessitat de l’obra a Calp és urgent o no, si ha de ser prioritaria o no. En qualsevol cas, és una obra que hauria de reclamar-se al Estat”, ha senyalat el portaveu de Compromís a la Diputació, Gerard Fullana.

És patent que Sánchez a involucrat a la institució en una estratègia política interessada i partidista. Les subvencions concebudes per la Diputació d’Alacant al municipi de Calp sumen més de 3,5 milions d’euros en cinc mesos i confirmen que César Sánchez ha assumit que l’ens és el seu ‘cortijo’.

 “La imatge donada des del Palau Provincial no pot ser més lletja. Tenim un president que s’assegura inversions pel seu poble discriminant altres municipis i mentre confronta a la institució amb el Consell per motius clarament partidistes”, ha manifestat el portaveu a la Diputació de Compromís, Gerard Fullana.